Noidan paluu

Kolo vie käytävälle joka puolestaan vie portin avausmekanismille. Mircof onnistuu selvittämään miten laitetta käytetään ja sillä portin. Poistuessaan ulos, sankareita vastaan tulee kaksi naista ilmeisesti katsomaan miksi portti aukeaa. Furidan ja Mircorof yrittävät estää naisia lähestymästä portinavausmekanismia mutta epäonnistuvat ja naiset juoksevat peloissaan ulos. Sankarit päättävät juosta porttia kohti ja pääsevät kaupungista ulos, kohti metsää.

Metsässä vastaan tulee hyytelömäinen seinä, jonka läpi sankarit päättävät varovaisesti kulkea. Yllättäen sankarit ilmestyvät takaisin Fhuliin, toiselle puolelle kaupunkia. Aolani lähettää linnun tarkistamaan onko Vizin komentajan ruumis edelleen jäljellä. Lintu palaa ja kertoo että ruumis oli jäljellä, ja että joku oli yrittänyt eläinkielellä huhuilla linnulle. Sankarit lähtevät kohti Fhulin tornia. 

Sankarit tulevat aukiolle josta löytävät patsaan missä on nainen, mies ja lohikäärme, jotka pään mukaan ovat prinssi ja prinsessa. Patsaasta löytyy Havak-heimon rukous, Furidan pyytää Thania kopioimaan rukouksen. 

Sankareiden lähestyessä tornia, Furidan ja Juthab havaitsevat kulman takaata kohta ohi kävelevän ison kissamaisen olennon ja Furidan käskee joukon ottavan v-mallisen puolustusmuodostelman. Juuri kun kissa on astumassa sankareiden eteen, sankareiden ja kissan väliin tulee huppuun pokeutunut henkilö, joka luo kultahipuisen verhon kissan eteen, jotta tämä ei huomaisi heitä. Tarkkasilmäinen Mircorof huomaa, että kyseessä on musta noita jonka kanssa sankarit ovat olleet tekemisissä aikaisemminkin. Mukanaan hänellä on myös 15 luomottua varjokaartilaista.  

Noita toteaa, että sankarit näyttävät olevan eksyksissä, johon Mircorof vastaa että niin hänkin näyttäisi olevan. Noita kuitenkin vakuttaa, että hän ei suinkaan ole eksyksissä. Nainen heittää punertavan pallon sankareita kohti ja sanoo, että jos joku ottaa tämän kantaakseen, niin hän auttaa sankarit ulos. Sankarit kuitenkin kieltäytyvät ja noita poistuu.  

Sankarit jatkavat matkaansa tornia kohti, kunnes he kohtaavat tornin vartijaa, joka pystyy näkemään sankarit. Vartija käskee sankareiden poistua, ja kertoo että he eivät kuulu tänne. Vartija kehottaa sankareita “laskeutumaan alas” päästääkseen pois. Sankarit päättävät olla uhmaamatta vartijaa ja poistuvat. Linnun avulla he kuitenkin pystyvät paikantamaan useamman louhoksen, ehkä näistä voisi löytyä tie ulos?

Sankarit saapuvat isoimmalle louhuokselle ja menevät sen pohjalle ja sisälle tunneliin. Matkattuuaan yli tunnin ahtaassa tunnelissa, sankarit saapuvat reunalle jonka alapuolella näkyy hieno sali. Furidan laskeutuu köydellä saliin ja lähestyy portaita joiden päällä makaa örkin kaltaisen olennon ruumis. Mircorof ja Mithion seuraavat perässä.  Sankarit etenevät örkin ohi ja kohti keskellä olevaa kupolia mikä näyttää olevan metsä. Sankarit tarkastelevat kupolia ja toteavat sen näyttävän jonkinlaiselta portilta. Lisäksi Furidanin kädessä oleva avainkolmion kärki hakeutuu metsää kohti. He päättävät ottaa riskin ja astuvat kaikki samaan aikaan kupolin väreilevän kalvon läpi, kohti metsää.

Sankarit ilmestyvät tuntemattomaan metsään mutta kokevat helpotuksen huomatessaan, että väreilevä tunne on kadonnut ilmasta ja kaikki tuntuu taas ikään kuin normaalilta.